Kitüntető címek adományozása!

Az idei esztendőben is gazdára vár az Újhartyánért, illetve a Tiszteletbeli polgári cím...


Újhartyán Község Önkormányzata felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az idei évben az „Újhartyánért” kitüntető címre, illetve a Tiszteletbeli Polgár-i címre tehetnek javaslatokat.

 

Újhartyánértkitüntető cím azoknak a személyeknek, vagy szervezetnek adományozható, akik folyamatosan, több éven keresztül kifejtett munkásságukkal az egészségügy, szociálpolitika, a sport, az ifjúság, a kultúra, a művészet, az oktatás, a település fejlesztése, a műemlékvédelem, a környezetvédelem, a közigazgatás és egyéb területen végzett tevékenységükkel kiemelkedő érdemeket szereztek a település fejlődésében.

A képviselő-testület „Újhartyán község Tiszteletbeli Polgára” kitüntető címet adományozhat olyan nem Újhartyánon élő személyiségnek, aki jelentős mértékben hozzájárult Újhartyán község jó hírének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a község érdekeinek előmozdításához.

A cím adományozására a település minden polgára tehet javaslatot oly módon, hogy javaslatát leadja a Polgármesteri Hivatalban, vagy valamelyik képviselőnek.

A kitüntetés egy személy és egy szervezet részére adományozható.

Javaslataikat a kitüntető címmel kapcsolatban 2013. május 31-ig adhatják le!

A kitüntető címek adományozásával kapcsolatos önkormányzati rendelet a település honlapján www.ujhartyan.huoldalon olvasható.

« vissza