Kitüntető cím adományozás

Az idei esztendőben is gazdára vár az Újhartyánért, illetve a Tiszteletbeli polgári cím







A kitüntető címek átadása megtekinthető itt a galériában ...

A fotókat készítette: Dr. Szikszay Péter


Újhartyán Város Önkormányzata felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az idei évben az „Újhartyánért”kitüntető címre, illetve a Tiszteletbeli Polgár-i címre tehetnek javaslatokat.

 

Újhartyánért kitüntető cím azoknak a személyeknek, vagy szervezetnek adományozható, akik folyamatosan, több éven keresztül kifejtett munkásságukkal az egészségügy, szociálpolitika, a sport, az ifjúság, a kultúra, a művészet, az oktatás, a település fejlesztése, a műemlékvédelem, a környezetvédelem, a közigazgatás és egyéb területen végzett tevékenységükkel kiemelkedő érdemeket szereztek a település fejlődésében.

A képviselő-testület „Újhartyán város Tiszteletbeli Polgára” kitüntető címet adományozhat olyan nem Újhartyánon élő személyiségnek, aki jelentős mértékben hozzájárult Újhartyán város jó hírének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek előmozdításához.

A cím adományozására a település minden polgára tehet javaslatot oly módon, hogy javaslatát leadja a Polgármesteri Hivatalban, vagy valamelyik képviselőnek.

A kitüntetés egy személy és egy szervezet részére adományozható.

Javaslataikat a kitüntető címmel kapcsolatban 2015. május 31-ig adhatják le!

A kitüntető címek adományozásával kapcsolatos önkormányzati rendelet a település honlapján www.ujhartyan.hu oldalon olvasható.

« vissza