Esélyegyenlőség

Helyi Esélyegyenlőségi Program (HEP) felülvizsgálata

 

Az egyenlő bánásmód és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 31. §-a rendelkezik a helyi esélyegyenlőségi programokról.

 

A törvény 31.§ (1) bekezdése szerint a települési önkormányzat ötévente 5 évre szóló helyi esélyegyenlőségi programot fogad el, amelyet a 31.§ (4) bekezdése értelmében kétévente át kell tekinteni és szükség esetén felülvizsgálni.

 

A fenti jogszabályra tekintettel Újhartyán Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. júniusi ülésén vizsgálja felül a programot.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben észrevétele, javaslata van a felülvizsgálattal kapcsolatban azt tegye meg a Polgármesteri Hivatalban Rutterschmidt Zoltánné szociális ügyintézőénél - 2017. június 15-ig.
Újhartyán Város Önkormányzata a helyi esélyegyenlőség megteremtése érdekében a célcsoportokat képviselő munkacsoportok vezetői , megbízták Keindl Györgynét az esélyegyenlőség biztosítása érdekében a lakosság érdekeinek képviseletével, és az önkormányzat esélyegyenlőségi munkatársával való kapcsolattartással. 


Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy kérdéseikkel forduljanak bizalommal
 Keindl Györgynéhez.

Elérhetősége:  20-628-2777A helyi esélyegyenlőségi program és melléklete pdf formában letölthető :


Helyi esélyegyenlőségi program         1. sz. melléklete

TÜRR ISTVÁN KÉPZŐ ÉS KUTATÓ INTÉZET  elismerő tanúsítványa


« vissza